Rozlučka se svobodou v únikové hře? Super nápad!

Rozlučka se svobodou. Foto: Michal Jenčo

Plánování rozlučky se svobodou je hodně náročné hned z několika důvodů. Je třeba dát dohromady přesně tu partu, o kterou nevěsta nebo ženich stojí. Termín, ve kterém se všichni zvládnou sejít. A nakonec program, který udělá tuto rozlučku nezapomenutelnou. Je to náročná rovnice o spoustě proměnných.

Nejspíš se shodnete na tom, že se chcete pořádně bavit a tančit až do rána. Pro Brno nápad jako stvořený je tour de café/bar, kterou rozhodně doporučujeme. Když ale začnete honbu za nejlepším brněnským gin-tonicem ve tři hodiny odpoledne, než dojde na tanec, budete nejspíš zralí do postele. Proto doporučujeme společný den doplnit aktivitou, během které si můžete dát od pití na chvilku pauzu - únikovou hrou. Anebo si pauzu dát nemusíte. V naší hře vám v tom rozhodně bránit nebudeme. Občerstvení si můžete vzít s sebou a odměnit se například za každý vyřešený úkol.

Zabijte víc much jednou ranou!

V únikovce zabijete více much jednou ranou. Rozhodně se skvěle pobavíte. Pokud navíc nevěsta/ženich s únikovými hrami nemá příliš zkušeností, určitě je svým originálním nápadem příjemně překvapíte. Na rozlučce se svobodou se taky často potkají kamarádi z různých životních etap hlavního aktéra, kteří se moc dobře neznají. Úniková hra vám poslouží jako první společný zážitek a perfektně vaši partu stmelí. Kdyby vám pak během večera náhodou došla témata k hovoru, vždycky se můžete vrátit k tomu, jak jste zazářili při útěku z psychiatrické léčebny.

Kukaččí hnízdo. Foto: Michal Jenčo

Jak vypadá rozlučka se svobodou v únikové hře?

Naše poprvé bylo nečekané. Přijela parta kluků, bylo jich asi 10. Zahráli si dvě po sobě jdoucí hry a byla s nimi neuvěřitelná sranda. Než mě samotné, jako gamemasterce, vůbec došlo, že se jedná o rozlučku se svobodou, nalili do mě chlapi pár panáků a už byli skoro pryč.

Od té doby už víme, že když dorazí skupinka sladěná do jedné barvy, s jednou vyčnívající osobou s šílenými doplňky v barvě jiné, nejde o fotbalový tým. Potkáváme se s loučícími se skupinkami nejrůznějších druhů. Ženské i mužské, místní i zahraniční. Limity opravdu neexistují.


Kukaččí hnízdo. Foto: Michal Jenčo

Udělejte si to po svém.

Do hry je možné po domluvě přidat dárek pro nevěstu nebo ženicha. Co takhle hádanky natáhnout za brány únikové hry? Připravte do poslední skříňky tajný vzkaz, který bude muset váš hrdina rozluštit, aby zjistil, kam budete z únikové hry pokračovat. Případně můžete dát dohromady několik falešných stop, které ukazují na seznámení s protějškem a společnou cestu až ke sňatku. Získáte tak naprosto unikátní personalizovanou hru přímo na míru nevěstě nebo ženichovi.

Do místnosti se najednou vejde 5-6 lidí. Pokud vás je ale v partě víc, nemusíte se bát. Máme k dispozici čtyři místnosti - Kukaččí hnízdo, Labyrint, Precrime a Dědictví - do kterých se vaše skupinka může rozlosovat a zahrát si paralelně. Všechny čtyři místnosti můžete rezervovat přímo přes web TADY nebo se nám můžete ozvat a doladit plán rozlučky přímo s námi TADY.

V našich prostorách máme k dispozici malou odpočinkovou zónu, ve které můžeme připravit přípitek, fotoalbum na památku a Instax, ze kterého si můžete rovnou vytisknout fotky na památku. K osvěžení u nás slouží lednička plná Zázračné limonády, což je takové berlínské pitíčko z Brna. Balíček, který přesně splní vaše potřeby vám postavíme na míru a s přípravou těch nejlepších překvapení pro nevěstu nebo ženicha vám s radostí pomůžeme. Stačí se nám ozvat.

Kukaččí hnízdo. Foto: Michal Jenčo

Jsme v tom s vámi!

Všechno je možné a je to jenom na vaší fantazii. Pokud máte jakýkoliv nápad, jak potřebujete naši hru přizpůsobit právě pro vaši rozlučku, dejte nám vědět. Vrháme se bezhlavě do každého nápadu a rádi vám se vším poradíme. Čím šílenější výsledek bude, tím lepší. :)

Baruš, Magdi a Anet - váš rozlučkový tým


Už jste sami plánovali rozlučku se svobodou? A co byste dělali na té svojí?



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

5 tipů, díky kterým budete na únikovkách potřebovat míň nápověd

Jak si postavit vlastní únikovku?

Recenze: Pod Povrchem - Ztraceni v domě