BrainFAQ + Zombie Walk = ♥

Uprostřed léta se začala formovat naše spolupráce s brněnským Zombie Walkem, který proběhl tuto sobotu (7.10). Jestli se teď ptáte, co je zombie walk, jedná se o akci, na kterou může dorazit kdokoliv, kdo si připraví kostým zombie. Všechny masky se seřadí do průvodu a prochází Brnem. Po cestě se je snaží zastavit armáda, jako při opravdové zombie apokalypse. Letos ale armáda neměla šanci - mozky všech vojáků byly úspěšně sežrány!

O zombících jsme předtím věděli všichni v součtu asi tak nic, takže nám ze začátku spojení BrainFAQ + Zombie Walk nepřišlo ničím zvláštní. Když jsme ale začali procházet zombie filmy a seriály, abychom nasáli tu správnou inspiraci, teprve nám došlo, že mozky a zombíci jdou skvěle k sobě. A co teprve takový Braaaaaain(FAQ)?

Fotografie: Iva Lostáková

Protože naše spolupráce zahrnovala přípravu promo stánku na startu průvodu, dali jsme se s radostí do práce. Rodily se a zase umíraly desítky nápadů, co na stánku dělat. Zavrhnuli jsme
  • luštění hádanek,
  • skládání hlavolamů,
  • objasňování optických klamů,
  • přetahovací soutěž zombie týmů,
  • a další šílenosti.
Nakonec jsme došli k závěru, že hlavními hrdiny večera budou skvěle namaskovaní zombíci a pokud budou opravdu stoprocentně v roli, těžko je budeme nutit plnit naše úkoly. A tak jsme to uchopili z druhé strany - vyhrabali jsme polaroidový foťák, nakreslili fotostěnu a dělali zombíkům na počkání památku na to, jak krásně oškliví byli. 

Masky totiž na akci byly fakt geniální. I my jsme se s maskováním skvěle vyblbnuli. Nechtěli jsme jako generální partner na místě dělat ostudu a tak jsme strávili hodiny a hodiny sjížděním youtubových tutoriálů na výrobu těch nejhnusnějších zombies. A po několika dnech experimentů jsme se do procesu zombie maskování naprosto zamilovali.

Z Dědictví jsme si udělali profi maskérnu. 

Celý náš zombie tým (i s malou pomocnicí).


Atmosféra celého večera byla naprosto famózní. My jsme byli nadšení tím, jak milí lidé se u našeho stánku zastavovali a kolik z vás naše hry znalo, ba dokonce někteří u nás už hráli. Všechny vás rádi znova uvidíme, ať už na nějaké další akci nebo u nás na hře.

O tom, jak moc jsme si atmosféru užívali, svědčí i to, že jsme úplně zapomněli na hromadu věcí, které máme s sebou a na Moraváku jsme zapomněli celou krabici letáků, která nám stihla přes noc celá navlhnout a zničit se. Ale to už jsme my - bez pořádnýho failu se žádná vydařená akce neobejde.

A tady ještě pár profesionálních fotek celé akce:

Foto: Petr Riedl

Foto: Petr Riedl

Foto: Petr Riedl

Foto: Petr Riedl

Foto: Petr Riedl

Doufáme, že si ještě nějaké to děsivé maskování společně se Zombie Walkem užijeme. A vy se určitě můžete taky těšit na to, co pro vás společně chystáme. :)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

5 tipů, díky kterým budete na únikovkách potřebovat míň nápověd

Jak si postavit vlastní únikovku?

Recenze: Pod Povrchem - Ztraceni v domě