Dárkový poukaz na únikovou hru - to nejlepší pod stromečkem!

Vánoční atmosféra už ovládla celé Brno. Vůně Turbomoštu se line ze všech koutů města a pomalu začínáme odškrtávat pořízené dárky jeden po druhém. Přichází řada na ty blízké, kteří už mají opravdu všechno. Pokud jim však přece chceme udělat radost, nejlepší volbou je zážitek. Nejlépe společný zážitek. Společná únikovka.


Pro koho se hra hodí

Dárkový poukaz na únikovku je trefou do černého hned v několika případech. Pro nadšence do technologií bude skvělou volbou Labyrint, detektivní místnost, která je plně řízená počítačem a skrývá zajímavé triky a efekty. Pro rodiny s menšími dětmi se skvěle hodí místnosti Dědictví nebo Precrime. A pokud chcete někoho cvičně nechat zavřít do psychiatrické léčebny, Kukaččí hnízdo je tu plně k vašim službám.


Můžete to pojmout různě

  • můžete hru darovat jednotlivci, ať si zahraje se svým vlastním týmem,
  • nebo můžete darovat celé rodině jako společný dárek, který si užijí možná i společně s vámi.

Jsme špička v oboru

V BrainFAQu máme k dispozici čtyři hry. Každá je jiná, ale všechny patří k tomu nejlepšímu, co si v České republice zahrajete. Potěšíte tedy i nadšence, kteří už o únikovkách něco ví. Naše hry už absolvovalo přes 5000 týmů, recenze na všech kanálech jsou maximálně pozitivní a my jsme připravení nadále dělat pro vás všechno, co vám na očích vidíme.


Máme krásné ilustrované poukazy

Na každou naši hru si můžete vybrat z dárkových poukazů s ilustracemi třech různých brněnských ilustrátorů. Jejich tvorbu jsme vám už dřívě přiblížili ve třech rozhovorech.


Chcete, aby byl poukaz přívětivější, s hromadou propracovaných detailů? Sáhněte po ilustracích od Lucky Sobelové.
Pro tajemný tmavý design vaše cesta povede k poukazům od Veroniky Šikulové.
A dárkové poukazy, které možná některé hráče trochu vyděsí, pro nás ztvárnil brněnský tvůrce Slaking Lizard.

Jak to u nás probíhá? 

Mrkněte na videa, která vám trošku přiblíží atmosféru našich her:

  • Hra je vhodná i pro rodinné týmy s dětmi cca od první třídy, ale i pro dospělé týmy - vyhrají si všichni. :)


  • Hra se odehrává v relativně autentickém prostředí psychiatrické léčebny. Při hře s dětmi je třeba zvážit, zda to pro ně nebude příliš nepříjemné. Úkoly jsou řešitelné cca od 10 let.

  • Jedná se o mysteriózní detektivku. Máme v místnosti jednu mrtvolu (není nijak zvlášť děsivá) a některá témata je dětem třeba dovysvětlit. Doporučujeme dětem minimálně od 10 let.


Pokud víte, že dárkový poukaz by mohl být tím, co hledáte, jen si nejste čímkoliv jistí, nebojte se na nás obrátit na e-mailu info@brainfaq.cz nebo telefonu +420 776 373 813.

Rádi vám pomůžeme jak s výběrem takové hry, která bude pro obdarovaného přímo na míru, tak s jakýmkoliv ozvláštněním, kterým z tohoto dárku společně uděláme naprosto jedinečný zážitek.





Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

5 tipů, díky kterým budete na únikovkách potřebovat míň nápověd

Jak si postavit vlastní únikovku?

Recenze: Pod Povrchem - Ztraceni v domě